Zoek je een deskundige op het gebied van kattengedrag?

Kattengedragstherapeuten.nl biedt een helpende hand bij het vinden van een gediplomeerde kattengedragstherapeut in de steeds groeiende markt van kattenspecialisten. De site is onafhankelijk en niet gekoppeld aan een organisatie of opleiding. Op de site vind je uitsluitend gediplomeerde kattengedragstherapeuten van geaccrediteerde opleidingen. Zo vind je als katteneigenaar of dierenarts gemakkelijk een gediplomeerde gedragstherapeut bij jou in de buurt. Het biedt gediplomeerde therapeuten de mogelijkheid zich te onderscheiden van ongediplomeerde ‘deskundigen’.

Vind de kattengedragstherapeut, die bij je past

Veel kattengedragstherapeuten hebben, naast hun diploma kattengedragstherapeut, nog andere diploma’s of vaardigheden. Zo zijn er kattengedragstherapeuten die ook hondengedragstherapeut of kattentrimmer zijn of veel ervaring hebben op een bepaald gebied. Kijk dus ook vooral ook op de websites van de therapeuten, om een goede keuze te maken.

Heb je een verzekering, die gedragstherapie vergoedt, dan kun je vinden welke therapeuten vergoed worden. Ook de therapeuten, die na de opleiding tot kattengedragstherapeut de kopcursus FGT EMRA/ESTA metheode hebben gevolgd kun je gemakkelijk vinden op deze site.

Kijk op de kaart voor een kattengedragstherapeut bij jou in de buurt of in het overzicht met alle kattengedragstherapeuten.

Financiën

Kattengedragstherapeuten.nl is onafhankelijk. De benodigde middelen worden opgebracht door de aangesloten therapeuten door middel van een jaarlijks te betalen bijdrage. Er worden geen gelden noch andere bijdragen ontvangen van derden.

over ons