Algemene voorwaarden Kattengedragstherapeuten.nl

Aanmelding

Je kunt je op ieder gewenst moment aanmelden door het online inschrijfformulier volledig in te vullen en een vinkje te plaatsen bij ‘* ik ga akkoord met de algemene voorwaarden’.

Inschrijfvoorwaarden

Om je in te kunnen schrijven dien je te beschikken over een diploma van een door de SPPD of Certipet geaccrediteerde opleiding, ingeschreven te zijn bij de Kamer van Koophandel en te beschikken over Algemene Voorwaarden en een Klachtenprocedure.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging en bijbehorende factuur per e-mail. Vanaf dat moment is je inschrijving definitief. Je gegevens worden vermeld op de website Kattengedragstherapeuten.nl, zodra de betaling van je factuur ontvangen is.

Kosten

Inschrijving op de site Kattengedragstherapeuten kost € 24,- exclusief B.T.W. per kalenderjaar. Gedragstherapeuten, die geaccrediteerd zijn door de SPPD, Certipet of COAPE krijgen 30% korting per accreditatie. Verlenging is jaarlijks. Bij niet binnen de betaaltermijn betalen van de verlengingskosten, worden je gegevens verwijderd van de website. Voor het weer terugplaatsen op de website, kunnen administratiekosten in rekening worden gebracht.

Akkoord algemene voorwaarden

Door het inschrijfformulier online te versturen en een vinkje geplaatst te hebben bij ‘ik ga akkoord met de algemene voorwaarden’ ga je akkoord.

september 2018