De HuisdierenApp is een app voor huisdiereneigenaren met allerlei praktische informatie in één hand. Centraal staat ‘Mijn dier’, waarin belangrijke gegevens van het eigen huisdier, lees jouw kat, zoals chip- en verzekeringsnummer, bewaard kunnen worden. Deze App heeft verder een handige herinneringenservice voor de ontworming- en ontvlooiingsbehandelingen. Daarnaast zitten er functionaliteiten in zoals de dichtstbijzijnde dierenarts, gedragstherapeut, dierenspeciaalzaak en uitlaatgebieden.

Waarom is de HuisdierenApp interessant?

Er is allerlei informatie over huisdieren te vinden op websites, maar met de HuisdierenApp heb je allerlei praktische informatie bij de hand.
Een gebruikersvoorbeeld: je bent in een onbekende plaats en zoekt de dichtstbijzijnde dierenarts.
Alle dierenartsenpraktijken staan in de app!

Videobellen met je dierenarts

De nieuwste functionaliteit in de app is Videobellen. Dit is een mogelijkheid om vanuit huis of onderweg snel deskundig face-to-face advies te vragen aan de dierenarts. Een eigentijdse manier om bij twijfel snel gerust gesteld te worden en een uitkomst voor katten die stress ervaren bij dierenartsbezoek. Ook bij huisartsenpraktijken en ziekenhuizen wordt dit soort consulten steeds vaker ingezet. Momenteel zijn er diverse dierenartsenpraktijken die meewerken aan de pilot. En op termijn zullen ook honden- en kattengedragsdeskundigen er gebruik van gaan maken.

Handig én gratis

De HuisdierenApp is gratis en beschikbaar in App store (Apple) en Play store (Android). De HuisdierenApp bevat geen reclame, uitsluitend gerichte nuttige informatie voor alle huisdieren bezitters!
Er is ook een Facebookpagina en de mascotte Pip heeft een eigen Instagramaccount.

Ga voor meer informatie naar de HuisdierenApp.