Zoek je een deskundige op het gebied van kattengedrag?

Kattengedragstherapeuten.nl biedt een helpende hand bij het vinden van een gediplomeerde kattengedragstherapeut in de steeds groeiende markt van kattenspecialisten. De site is onafhankelijk en niet gekoppeld aan een organisatie of opleiding. Op de site vind je uitsluitend gediplomeerde kattengedragstherapeuten van geaccrediteerde opleidingen. Zo vind je als katteneigenaar of dierenarts gemakkelijk een gediplomeerde gedragstherapeut bij jou in de buurt. Het biedt gediplomeerde therapeuten de mogelijkheid zich te onderscheiden van ongediplomeerde ‘deskundigen’.

Vind de kattengedragstherapeut, die bij je past

Door het vermelden van extra vaardigheden en accreditaties, kan de katteneigenaar binnen de diverse kattengedragstherapeuten zoeken naar de meest passende therapeut bij het gedragsprobleem. Speelt bijvoorbeeld een hond ook een rol in het probleem, dan kan het fijn zijn als de gedragstherapeut ook voldoende kennis heeft van hondengedrag en het trainen van honden. Heb je een verzekering, die gedragstherapie vergoedt, dan kun je vinden welke therapeuten vergoed worden. Ook de therapeuten, die na de opleiding tot kattengedragstherapeut de vervolgopleiding EMRA/ESTA hebben gevolgd en daarmee zich ook internationaal geaccrediteerd hebben bij COAPE kun je gemakkelijk vinden op deze site.

Kijk op de kaart voor een kattengedragstherapeut bij jou in de buurt of in het overzicht met alle kattengedragstherapeuten.

Financiën

Kattengedragstherapeuten.nl is onafhankelijk. De benodigde middelen worden opgebracht door de aangesloten therapeuten door middel van een jaarlijks te betalen bijdrage. Er worden geen gelden noch andere bijdragen ontvangen van derden.

over ons